Bulgaria - България
HOTELS - Хотели

НОВИНИ

Copyright © 2003, 2020 Family hotel Zodiac, All rights reserved.
15 май 2010г. "Световен ден за действия
срещу промяната в климата"

Семеен хотел "Зодиак" в гр. Самоков (Сертифициран бизнес партньор на Пан Паркс) организира екологична инициатива за опазването на биоразнообразието и намаляване на замърсяването на  природата, с мото:
Да оставим дива природа за поколенията след нас!

Въпреки дъжда и това, че съботата беше работен, ден малкото на брой, но упорити природолюбители успяха да почистят екопътека Бели Искър. Искаме да благодарим на парковата охрана, за оказаното съдействие и за чудесния чай с който ни стоплиха. Както ще видите и от снимките, боклука не бе много, но бе достатъчно за да ни напомни, че все още има хора, които си оставят боклуците навсякъде и ние не трябва да стоим безучастни.

Надяваме се ,че все повече хора ще излизат с нас за да чистят и все по-малко ще стават тези които замърсяват!
Публикувано на 18.05.2010г.

15 май 2010г. "Световен ден за действия срещу промяната в климата"

Семеен хотел "Зодиак" в гр. Самоков (Сертифициран бизнес партньор на Пан Паркс) организира екологична инициатива за опазването на биоразнообразието и намаляване на замърсяването на  природата, с мото: Да оставим дива природа за поколенията след нас!
На 15 май 2010г. "Световен ден за действия срещу промяната в климата", каним всички наши приятели, любители на дивата природа да се присъединят към нас, на еко-поход в Национален парк Рила. Ще се насладим на красотата на нашата любима планина и ще почистим от боклуци по екопътека "Бели Искър".
/ Надяваме се да не намерим такива! /
За участниците ще осигурим торби и ръкавици за събиране на боклук. След прехода в ресторанта на хотела ще има ароматен чай от горски билки и домашен сладкиш.

Организатор: Семеен хотел Зодиак в гр. Самоков - Сертифициран бизнес партньор на Пан Паркс
Тръгване в 11.00ч от първи мост на екопътека "Бели искър".
За тези, които искат да останат да пренощуват, осигуряваме нощувка (5лв. на човек).

< -------- 6 -------- 5 -------- 4 -------- 3 -------- 2 -------- 1 -------- >

BG  /  RU  / EN
Самоков Боровец