Bulgaria - България
HOTELS - Хотели
Живописното разположение на град Самоков и близостта му с Боровец и с Национален Парк Рила го правят  привлекателна дестинация за еко туризъм - пешеходни и вело преходи, конна езда, бране на билки и гъби, риболов и фотолов.

Къща за гости - ЗОДИАК  предлага нощувки в 3 двойни, 3 тройни стаи, 3 апартамента от по две стаи и 1 мезонет с два санитарни възела и сауна. Всички стаи имат баня с душ и тоалетна, кабелна телевизия, вътрешна телефонна връзка и безплатен интернет. Гостите имат възможност да се възползват  от кухня, трапезария и градина в която има организирани кътове за хранене. Осигурено е помещение, в което да се съхраняват ските и ски обувките, а ако клиентите желаят, може да се осигури транспорт от и до ски зоната в Боровец. Гостите могат се погрижат сами за изхранването си или да се възползват от възможността да се насладят на приготвената от нас, домакините домашна храна.

Нашият семеен хотел в Самоков е удобен за провеждане на семинари, фирмени и семейни тържества в Самоков. За целта  се използва голямата уютна трапезария, която се аранжира според броя на гостите и  тържеството. Възможно е да се наеме цялата къща или отделни стаи от нея.
За туристически групи, семинари, фирмени и семейни тържества решили да изберат  настаняване с нощувки в семейните къщи за гости Самоков, предлагаме нашите Топ оферти!

За да получите изгодно предложение за нощувки в къща за гости Зодиак, се обадете на телефон 0878510021!

Нощувки - Къщи за гости Самоков - ЗОДИАК - къща за гости

Copyright © 2003, 2020 Family hotel Zodiac, All rights reserved.
Зодиак - нощувки
Къщи за гости Самоков

ЗОДИАК Къща за гости

Къща за гости Самоков
BG  /  RU  / EN
Самоков Боровец