Bulgaria - България
HOTELS - Хотели
Къща за гости ЗОДИАК  е разположена в град Самоков, на 8 км от курорта Боровец, на 28 км от туристически комплекс Мальовица и на 50 км от столицата София.

Избирайки да се настаните в нашия семеен хотел Зодиак Самоков, ще имате възможности за активна почивка в боровите гори на Рила, за туристически разходки, яздене на коне и велопреходи в планината.
По време на Вашата почивка в Самоков, Вие ще можете да се отдадете на любимото си хоби - рибарство, гъбарство, бране на билки, заснемане на птици и животни в гората, обиколки по параклиси и манастири, пешеходни преходи по планинските пътеки, пикници на открито, конна езда и разбира се през зимата - ски, преходи със снегоходки и кънки на ледената пързалка в Самоков!
Идвайки при нас, фамилно или с приятелите си, вие ще получите жадуваната отмора и релакс заобиколени от вековните гори на Рила.
Тук ще намерите - спокойствие, зеленина, приятна обстановка, дискретност, приемливи цени, българска национална кухня и любезен прием от домакините.
Докато сте настанени в хотели Самоков, Ви препоръчваме да посетите древната крепост Цари Мали Град.

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ В НАШИЯ ДОМ!

ОЩЕ ЗА НАС
Чакърови поляни
Чакърови поляни
НАШИ ГОСТИ

Благодарим за сърдечното и топло посрещане!
Благодарим за разбирането и съдействието да посетим част от прекрасния кът на Земята, наречен Рила!
Бъдете здрави и благословени!
Иванови - Горна Оряховица

Възхитена съм от топлото българско гостоприемство и от това, че ви има.
Поли Крис

Мястото влияе на хората, а хората правят мястото. Еми и Боби тези харизматични хора са направили от хотел Зодиак място от приказките.
Рум Марк
Българщина, екология и високи вибрации в полите на Рила. Рум Марк, Велика Болгариа, Брой 3/2011
Горди сме с наградата, която получихме на 24.02.2012г, на честването на 20-годишнината на Национален парк Рила. Ще продължим да работим съвместно с Дирекцията на парка, за да осигурим качествен туризъм, който не уврежда околната среда.
Copyright © 2003, 2020 Family hotel Zodiac, All rights reserved.

КОИ СМЕ НИЕ

BG  /  RU  / EN
Самоков Боровец