Bulgaria - България
HOTELS - Хотели

НАШИТЕ ГОСТИ OT ФРАНЦИЯ - PIEDS LIBRES

Pieds libres
Pieds libres
Нашите гости от Франция Каролин и Седрик - Pieds libres! 10 години пеша по света!

"Моят проект се състои в това да обиколя света пеша. Би могло да използвам колело или кану, но не и моторни средства.
Избраното трасе ще пресича континенти, през 45-те страни, на разстояние около 70 000 км. Продължителността е около 10 години.
Този десетгодишен проект е повече от пътуване, това е избор на живот.
По план заминаването е май - юни 2011. Всеки може да се присъедини към мен по пътя за колкото пожелае - ден, седмица, месец или за година."


"Аз изпитвам голямо удоволствие да правя снимки и видео филми, въпреки че не го правя професионално. Това ми дава възможност да споделям моето ежедневие, за да Ви накарам да пътувате с мен до откриването на един свят, в пълен цветове."

Как да се обясни това чувство, което ме преследва в продължение на толкова много години? Желанието да напусна, за да пътувам, да се срещам, да споделям волята ми за живот! Въздържах се от желанието което бълбука вътре в мен, но със силата на годините, срещите и лекциите, покълнаха семената за тази идея. Тъй като бях чела, намерих цитат от Паоло Коело, която продължаваше да звъни в главата ми. Но за да го приложа на практика, когато е всичко е инсталирано в рутинна система, не беше толкова неприятно, а напротив беше добре че все още има какво да се направи. Не знаех откъде идват малките семена и аз мисля, че винаги са си били там. Това позволи на поникването, такъв е животът, срещи... И тогава един ден това малко зрънце, покълна и се превърна в един луд проект на световно пешеходно турне! След това започна мечтата. Това отне две години, за да се гарантира, че младите кълнове ще укрепнат и цъфнат: бе решено, свободата е родена. Това се случи въз основа на голямото ми възхищение от Килиан и Тиери, двама френски странници, решили да обиколят света пеша, през май 2008 г. . Аз се съмнявах, в моята собствена способност да направя такова пътуване, но най-накрая си казах: "Защо не?! " През юли 2010 г., бе решено и вълнение, радост и щастие бяха в мен. Простият факт че се вслушах в сърцето си, ми даде една неописуема еуфория и удоволствие, че аз исках да закрещя на света. Но как да направя такъв избор, който да ме води по пътищата на света за 10 години (продължителност за тази обиколка на света)? Как да се обясни това желание в мен, в продължение на 30 години ... Как да се отговори на хората, които задават въпроса "Защо?" Ами няма отговор, причините за това са многобройни и са в резултат на 30 години от живота ми, по време на който мисленето и философията са се появили, за да се роди тази идея.

CAROLINE MOIREAUX
Copyright © 2003, 2020 Family hotel Zodiac, All rights reserved.

НАШИТЕ ГОСТИ

http://piedslibres.com
BG  /  RU  / EN
Самоков Боровец