Bulgaria - България
HOTELS - Хотели
Белчин бани откри сезона

Самоковци, а и дупничани, и софиянци откриха сезона на басейна в Белчин бани. Посетителите имат възможност да избират, защото басейните в курорта нараснаха и вече са три. Въпреки това през последните почивни дни и трите басейна бяха изпълнени до краен предел.
В комплекса между Белчин бани и Белчин още към 10,30 ч. нямаше свободни шезлонги. Входът е 5 лв. за възрастни и 3 лв. за деца, независимо дали ще ползваш чадър и шезлонг.
Освен големия басейн, комплексът разполага и с два по-малки, с дълбочина от 60 до 90 см. Това е добре дошло за семействата с деца.
Пързалки, детски кът, люлки с пясъчник, тенис на маса, футболно, баскетболно и волейболно игрище предлагат различни варианти за приятно и полезно прекарване на свободното време.
Термалният басейн също е голямо предимство, тъй като лекува различни заболявания – на опорно-двигателния апарат и нервната система, на женските полови органи и др.
Алкохолни и безалкохолни напитки и за мезе цаца и картофки пък са алтернатива за ожаднелите и изгладнелите. Запознати казаха, че цените от миналата година не са мръднали.
Осигурен е паркинг, при това безплатен.
“Много съм зает с работа от сутрин до вечер всеки делничен ден. Но е срамота, дето се вика, да се оправдаваме все с работа и липса на време. Затова реших поне в съботата да си дам почивка, да разпусна малко. Дойдох тук и не съжалявам”, сподели посетител на комплекса.
Copyright © 2003, 2020 Family hotel Zodiac, All rights reserved.

МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН БЕЛЧИН БАНЯ

Яна Василева
SAUNA
BG  /  RU  / EN
Самоков Боровец